Lidnummer 0010

Carnavalsvereniging

Ridders van de Katteköp

            Narrendom Haren


Alle teamleden hadden de vaste bedoeling om er het beste van te maken; het moest iets moois en aantrekkelijk worden, met een zo professioneel mogelijke uitstraling, waardoor de vooropgestelde timing van enkele weken uitliep tot enkele maanden.


Er werd opzettelijk voor gekozen om de informatie naar het World Wide Web niet te beperken tot het leven binnen de vereniging zelf, maar eveneens een passende aandacht te schenken aan het prachtige Haspengouw, meer bepaald de kerkdorpen Bommershoven, Haren, Piringen en Widooie, of met andere woorden, het Narrendom Haren, de plaats waar de vereniging haar vestigingsplaats had en ook actief was.


Tijdens de daaropvolgende jaren werd de website continue aangevuld, bijgewerkt en up to date gehouden, maar op zeker moment werd binnen de Raad van Elf de idee geopperd om de website in een compleet nieuw kleedje te steken, met een meer moderne uitstraling aangevuld met een rubriek met beeldmateriaal, aangaande de door de Katteköp georganiseerde evenementen.


Jolien Smets, dochter van de ex-Prins Jos, maar bovenal carnavaliste in hart en nieren en ondertussen afgestudeerd als marketeer en communicatiemanager, bood zich spontaan aan om een nieuwe website uit te werken. In oktober 2017 ging zij met volle ijver van start en een tijdje later mochten we met de nodige fierheid onze nieuwe website voorstellen. Maar onze Jolien vond dat het nog beter kon en dus stelde zij in oktober 2019 voor om de bestaande website in een nieuwe en moderner kleedje te steken en zo werd op maandag 10 februari de allernieuwste versie op het web geplaatst. Hopelijk zal ook deze versie u weten te boeien en zal u er een breed scala aan informatie weten op terug te vinden.


Wij wensen u bijzonder veel kijk- en leesgenot en mocht u suggesties hebben dan horen wij het graag.


C.V. Ridders van de Katteköp

Narrendom Haren